ÖĞRENCİLER KAFEDE DEĞİL MİLLET KIRAATHANESİNDE BULUŞUYOR

Başkan Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin merkezi olan Derince’de faaliyetlerini sürdüren Millet Kıraathanesi öğrencilerden yoğun ilgi görüyor

YAŞAM Yayın: 08 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 08.03.2022 10:58:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Millet Kıraathanesi’ne Yoğun İlgi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde sosyal ve kültürel çalışmalarla vizyon projelerin eş zamanlı olarak hayata geçtiği Derince, gönül belediyeciliğinin de merkezi olmayı başardı. Başkan Aygün’ün özel önem verdiği projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi de ilçede gönül belediyeciliğinin en güzel uygulamaları arasında yer alıyor. Deniz Mahallesi’ndeki Tarihi Gar Binası’nda faaliyetlerini sürdüren ve yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphaneye sahip olan Millet Kıraathanesi’ne halkın tüm kesimlerinin olduğu gibi öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gösteriliyor.

Başkan Aygün’den Ziyaret

Ders çalışmak isteyen öğrencilerden, kitap okumak isteyen vatandaşlara kadar ilçede her kesime hitap eden Millet Kıraathanesi, zaman zaman kültürel ve sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül ile birlikte Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada öğrencilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği merkezde bir yandan çaylarını yudumlayıp diğer taraftan ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Başkan Aygün, “4 bin 500 kitaplık kütüphaneye sahip merkezimizde ders çalışan, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.