VALİ YARDIMCISI ALİ ADA’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Başiskele halkının desteğiyle yeniden Belediye Başkanı seçilen M. Yasin Özlü’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

GÜNDEM Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanlığı’nda ikinci dönemine başlayan Başkan M. Yasin Özlü, belediye binasında misafirlerini ağırlayarak tebrikleri kabul etmeye başladı. Başkan Özlü’yü ilk ziyaret edenlerden biri de Kocaeli Vali Yardımcısı ve Başiskele Kaymakam Vekili Ali Ada oldu.  Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada'ya ziyaretlerinde ilçe müdürleri eşlik etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ali Ada’ya ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Başkan Özlü, “Geçen dönemde olduğu gibi Başiskele’mizin gelişimi ve geleceği için bu yeni dönemde de hep birlikte tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışacağız. Nazik ziyaretleri için Kocaeli Vali Yardımcısı ve Başiskele Kaymakam Vekili Ali Ada’ya ve ilçe müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Misafirperverliği için Yasin Özlü’ye teşekkür eden Ali Ada, yeni dönemde de kendisine başarılar ve kolaylıklar diledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.