YASİN ÖZLÜ, EŞİ İLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kıymetli eşi Öznur Özlü ile birlikte oyunu Yuvacık İlkokulu'nda kullandı.

SİYASET Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 12:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için oy verme işlemleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Başiskele'de de başladı. Cumhur İttifakı ve AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü ve eşi de Yuvacık İlkokulu'nda kurulan 1085 nolu sandıkta saat 11:00 civarı oy verme işlemlerini gerçekleştirdiler.

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan M. Yasin Özlü, "31 Mart Yerel Seçimleri için hamdolsun oyumuzu kullandık. Başiskele'mizde güzel bir demokratik ortam oluştu. Bizim kentimizde her seçim bayram havasında geçmiştir. Allah'ın izniyle bu günümüz de birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü içerisinde geçecektir. Seçimlerimizin başta Başiskele'miz olmak üzere, ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimde görevli sandık başkanından müşahidlere kadar tüm herkese kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

M. Yasin Özlü, Yuvacık İlkokulu'ndaki tüm sandıkları gezerek sandık görevlilerine kolaylıklar diledikten sonra ilçedeki tüm okullarda kurulan sandıkları ziyaret etmek için yola çıktı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.